romaversitas.org.mk

РОМА ИНДЕКС АКТИВИЗАМ - РОМА ИНДЕКС БР.10

  Линк од електронски весник

Активни повици и конкурси

Контакт

   ул. 11 Октомври бр. 8/1-2, 1000 Скопје

   www.romaversitas.org.mk

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Romaversitas Macedonia

  Romaversitas Macedonia

Проектен тим

Силхан Саитов, проектен менаџер

076 22 55 68

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Фикрија Таир, проектен координатор

076 44 37 73

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Сеара Сулејман-Османи, финансиски офицер

076 48 09 44

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Инес Амет, проектен асистент

075 20 30 64

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

„За мене РОМАВЕРЗИТАС претставува организација која им дава континуирана подршка на средношколците и студентите Роми, за нивниот личен развој и градење на нивниот академски профил, преку инволвираноста во разни едукативни работилници, проекти и други можности кои ги нуди организацијата.“

Сабина Рустемовска, Медицински факултет, УКИМ

 

 

 

„„РОМАВЕРЗИТАС за мене преставува одлична можност за лично надоградување и полесен начин до остварување на нашите цели, како и место за споделување на моето знаење на поголема колективна група од заедницата.“

Селвије Мустафи, Факултет за јазици, култури и комуникација, УЈИЕ

 

Loading ...