romaversitas.org.mk

Контакт

Здружение на граѓани Ромаверзитас

  ул. 11 Октомври бр. 8/1-2, 1000 Скопје

 075 23 91 24
   www.romaversitas.org.mk
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Romaversitas Macedonia
  Romaversitas Macedonia

 

Активни контакти на тековни вработени 

Фикрија Таир, проектен координатор
076 44 37 73
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Сеара Сулејман-Османи, финансиски офицер
076 48 09 44
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Инес Амет, проектен асистент
075 20 30 64
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Донатори

Соработници

Видео