romaversitas.org.mk

Конкурси

Повик за доставување на понуди за курс по компјутерска едукација

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС“ Скопје Ве покануваат да доставите понуда за спроведување на курсеви по компјутерска едукација за програмите на Microsoft Word, Excel и Power Point и користење на интерент/меил, за основно и средно/напредно ниво за студенти Роми,  во рамки на проектот: „Ромаверзитас - со поддршка за развој кон лични и колективни еднакви пристапи и можности“, финансиски поддржан од Ромскиот образовен фонд (РЕФ) од Будимпешта.

Доставувањето на понуди за курсеви по компјутерска едукација е најдоцна со 30.10.2018

 

Povik za dostavuvanje ponudi za kursevi po kompjuterska edukacija.pdf

Донатори

Соработници

Видео