romaversitas.org.mk

Конкурси

Повик за студент претставник на корисниците на проектот на Ромаверзитас

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС” објавува повик за пријавување на студенти Роми за кандидат за претставник на студентите Роми - корисници на проектот „Ромаверзитас - со поддршка за развој кон лични и колективни еднакви пристапи и можности“. 

Документите за пријавување треба да се достават по електронски пат на е-маил адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., најдоцна до 18 јануари 2019 година.

Проектот е финансиски поддржан од Ромскиот образовен фонд (РЕФ), Будимпешта.

Повик за студент претставник на корисниците на проектот на Ромаверзитас

Донатори

Соработници

Видео