romaversitas.org.mk

Конкурси

Повик за доставување на понуди за спроведување на курс по странски јазици

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС“ Скопје Ве покануваат да доставите понуда за спроведување на курс по странски јазици за корисници на проектот „Ромаверзитас – со поддршка за развој кон лични и колективни еднакви пристапи и можности“, кој е финансиски поддржан од Ромскиот образовен фонд (РЕФ) од Будимпешта.

Доставувањето на понуди за курс по странски јазици е најдоцна до 25.01.2019 година

Povik za dostavuvanje na ponudi za kurs po stranski jazici.pdf

Донатори

Соработници

Видео