romaversitas.org.mk

Конкурси

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВОЈ, КРЕАТИВНО УЧЕЊЕ, ПОВРЗУВАЊЕ И СТЕКНУВАЊЕ НА ВЕШТИНИ ПОТРЕБНИ ЗА ПАЗАРОТ НА ТРУД

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС“ во рамки на проектот: „Зголемување на пристапот и учеството на студентите Роми во високото образование и транзиција на пазарот на труд“, Ве поканува да аплицирате и да бидете дел од летната школа која што ќе се одржи во период од 25-29 Јуни во Јал, Влора во Албанија.

 

 I Програмата вклучува: 

· Интензивна теоретска и практична настава 

· Тематски области 

· Вмрежување и поврзување 

· Интеракција, натпревар и дружење 

 

II Потребни документи за аплицирање 

· Пополнета електронска пријава ( https://forms.gle/eLiuruA1B1JrgHxh9

· Кратка биографија CV 

· Мотивационо писмо (минимум 250 зборови) 

 

 Povik-za-letna-skola-Albanija.pdf

Донатори

Соработници

Видео