romaversitas.org.mk

Вклучени и активни млади

Продолжување на повикот за ангажирање на експерт за изготвување на локална стратегија за млади во рамки на проектот ,,Вклучени и активни млади''

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС“, објавува повик за ангажирање на експерт за изготвување на локална стратегија за млади во рамки на проектот: „Вклучени и активни млади“,

со број на грант IPA/2017/393-661, под-грант на Проектот за младинско изразување спроведуван од Младински образовен форум, Центарот за балканска соработка - Љоја и Младински сојуз Крушево, финансиски поддржан од Европската Унија.

Краен рок на аплицирање : 22.09.2019

Начин на аплицирање : Документите за пријавување треба да се достават по електронски пат на е-маил адресата: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. со назнака: пријавување за повик за експерт за ЛСМ Шуто Оризари.

Povik za ekspert.pdf

Вклучени и активни млади

Донатори

Соработници

Видео